Nem érted az idegen nyelvű leírásokat? Segítünk!

Találtál egy klassz kreatív leírást de nem érted mert nem magyarul íródott? Ebben a bejegyzésben arról olvashatsz hogyan használhatod a Google Chrome böngésző beépített fordítás funkcióját egyszerűen bármelyik honlapon, hogy az idegen nyelvű szövegeket magyarra fordítsa neked!  

Fordítás magyar nyelvre a Chrome segítségévelElső lépésként a Google Chrome böngészőt kell használnod a weboldalak megtekintésére  a fordítás funkció eléréséhez. A Chrome-ot innen tudod letölteni ha még nincs (a Chrome letöltése gombra kattintva) :

https://www.google.com/intl/hu_hu/chrome/browser/desktop/index.html

( A Chrome egy nagyon , biztonságos, gyors böngésző sok szuper funkcióval, pl tudja blokkolni a hirdetéseket a weboldalakon, Youtube videókon, tud fordítani, és még elérhető hozzá ezerféle lehetőség! )

A letöltés befejeződése után kattints a telepítőre amit letöltöttél, a telepítés alatt pedíg végig csak a "tovább" gombra kattintgass :)

Ha befejeződött a program telepítése vagy már eleve Chrome-ot használtál a fordítás már gyerekjáték! Menj fel a  fordítani kívánt honlapra/cikkre a Chrome-ban és kattints bárhova a lapon a jobb egérgombbal, majd a menüből válaszd a "tartalom fordítása magyar nyelvre" opciót. És voilá' máris minden "magyar". Természetesen a Chrome nem ember így nem tökéletes a nyelvtanisága :)))  

Ha vissza szeretnéd alakítani eredeti nyelvére a honlapot, azt  a keresősáv melletti kék A-A mintájú képecskére kattintva teheted meg ( az alábbi képen a kék körrel bekarikázott ikon), majd az "Eredeti megjelenítése" gombra kattintva vissza is állítódik az eredeti állapot. (Illetve ha bezárod a böngészőt és legközelebb megnyitod akkor is az eredeti nyelvén fog megjelenni.)

Visszalakítás eredeti nyelvre

Ha csak egy olyan képet találsz , amin  "ráégetett" szöveg van és azt szeretnéd lefordítani, nem pedig az egész honlapot:

Sokszor adódhat úgy, hogy csak egy képet találsz amin feliratok igyekeznének útmutatást adni arra nézve, hogy mit is kellene csinálnod, de ezeket az automatikus honlap fordítóval nem tudod lefordítani (mivel nem kijelölhető szöveges tartalmak hanem képek) . Ilyen esetekre is van megoldás (igaz, egy kicsit erőltetett de jobb mint a semmi :) ), a szavakat gépeld be ide a Google fordítójába és máris megadja, hogy az adott szó mit is jelent pontosan:
https://translate.google.com

( Sajnos az olyan nyelvekkel amelyek  betűkészleteinek nincsenek megfelelői a billentyűzeteinken ez nem  igazán működik )

Szívesen segítünk bármiben ! Ha esetleg elakadtál, vagy kérdésed lenne tedd fel itt nekünk kommentben és amint tudunk válaszolunk rá ! :) 

Ha tetszett ez a bejegyzés, kérlek oszd meg másokkal is!
(a lejjebb található megosztás gombok, vagy a jobb oldali panel segítségével :)
Köszönöm és szép napot! <3 

0 Tovább

Dekorálni jó! Na de mennyire? Színelmélet és dekorkalauz

A kreatív alkotás / felújítás  megkezdése előtt első és legfontosabb teendőnk alaposan átgondolni mit is szeretnénk elérni a végeredménnyel. Gondoljuk át alaposan a felhasználni kívánt  színeket / mintákat / hangulatokat. Ebben a posztban segítséget találhatsz a leggyakoribb hibák elkerüléséhez illetve a színválasztáshoz :) 

lakberendezés dekoráció dekor dekorálás színharmónia színelmélet gyorstalpaló bútor festés bútor felújítás ízlés segítség

Vegyük is át a 3 leggyakrabban elkövetett dekorációs /színválasztási hibát:


1.) A színválasztásunk nem megfelelő


Sajnos hiába tűnik valami egy magazinban látva szuper ötletnek az korántsem biztos , hogy a mi lakásunkba is illeni fog , ugyanis az , hogy bútorunk önmagában szép nem elég sajnos. Nagyon fontos a környezetével létrejött harmónia és ebben a legnagyobb szerepe a színválasztásunknak van: 

Nagyon fontos hogy mindig az adott hely falszínéhez passzoló / a már meglévő bútorokkal harmonizáló színeket válasszunk  amiben majd örömünket leljük, megnyugvást találunk.

Persze nem lehet mindenki szuperzseni színelméletből ezért most bemutatok egy egyszerűen használható online eszközt amivel könnyen összeillő színeket tudunk választani magunknak (csak kattintsunk a kívánt színre, illetve a kör alakú menüpontokra kattintva több harmóniát is elérhetünk ) : paletton.com

Mi mindig is azt vallottuk, hogy a természet a legkreatívabb alkotó, akitől érdemes tanulni, hiszen mindig tökéletes és gyönyörű dolgokat alkot! Ez a szuper színválasztó honlap arra épült, hogy megtalálja és összegyűjtse a természetben fellelhető színharmóniákat és azt egy könnyed átlátható formában megmutassa nektek. Az oldalon különböző természetben készült fotókat és az azok által inspirált színharmóniákat találhattok meg, mindenféle hangulatban és stílusban. (Évszakok, témák szerint csoportosítva. Nem csak növények de tájak,évszakok, állatok sőt városok színeit is megtalálhatod!) Remekül lehet ezekkel a színekkel és képekkel inspirálódni egy esetleges lakás felújítás vagy éppen bútor festés előtt, de más kreatív alkotásokhoz is hasznos lehet, szóval érdemes benézni! :

lakberendezés dekoráció dekor dekorálás színharmónia színelmélet gyorstalpaló bútor festés bútor felújítás ízlés segítség

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=hu&u=http://design-seeds.com

Alapvetően ha 3 nagyon egyszerű tanácsot  betartunk nagy bajunk nem eshet:

1.) Válasszunk ki egy fő színt ami meghatározza majd a szobát és azt használjuk a különböző (sötétebb és világosabb) árnyalataival kiegészítve.
2.) Ha nem egy fő színt szeretnénk akkor is törekedjünk a kevesebb több elvére. Ügyeljünk arra , hogy a lehető legkevesebb fő színünk legyen és azok is harmonizáljanak egymással. (A fő színeink különböző árnyalataival természetesen továbbra is dolgozhatunk). Pl ha világos kéket és zöldet választunk, a türkiz és a különböző kékes és zöldes árnyalatok is mehetnek valamint további hideg színekkel is dolgozhatunk, de pl: pirosat, narancsot és melegebb színeket kerüljük (hacsak nem az extrém ellentétekre megyünk :)) A legegyszerűbb keresni a netről egy képet ami nagyon tetszik nekünk színében/hangulatában és elemezni.
3.) a világos színek nagyítanak, a sötétek szűkítenek a téren! Hiába imádjuk a sötét bíbort , ha picurka a szobánk inkább csak a kiegészítőkkel csempésszük be, a falra/nagyobb bútorokra válasszunk világosabb árnyalatot.

Hogy bonyolítsam a dolgot a színeknek állítólag a mindennapi közérzetünkre is hatással  vannak, ezért talán ezt is érdemes mérlegelni amikor színt választunk. Ennek itt olvashatsz utána: Így hatnak a színek a testre és a lélekre

 

lakberendezés dekoráció dekor dekorálás színharmónia színelmélet gyorstalpaló bútor festés bútor felújítás ízlés segítség
Színesnek színes, szépek a bútorok külön-külön, de összhatásában ...
lakberendezés dekoráció dekor dekorálás színharmónia színelmélet gyorstalpaló bútor festés bútor felújítás ízlés segítség
Élénk színekkel is lehet harmonikus szobát létrehozni! Törekedjünk a színharmóniára!

2.) Túlzsúfolunk / túldíszítünk / túlgondolunk

Ha már eleve túlzsúfolt  a tér ahová a bútorunk/dekorációs elemünk kerül majd - törekedjünk az egyszerűségre is. Extrém példa:  ha egy szekrényre sok mütyürt akarunk kitenni ne fessünk rá még galambokat vagy ne ragasszunk rá rózsákat. Ha a falunk erős színű /mintás ne válasszunk szintén erős színeket /mintás bútorokat.

Persze ez fordítva is igaz:  egy teljesen egyszerű teret /fehér falú szobát nagyon jól feldobhatunk egy-egy zizzent dologgal :)

Ez talán a legnehezebb feladat : eltalálni ami éppen"elég".  Sokszor az a legegyszerűbb ha kikérjük társaink véleményét mielőtt dekorálni/átalakítani kezdenénk. ( ne támaszkodjunk a laikus családtagokra akik úgysem mondanának nekünk ellent :) Ha bizonytalan vagy  írj egy fórumba ahol eleve ezzel foglalkozó társak válaszolhatnak neked ! ) pl.: facebookon a "hobbi bútorfestők"-nek ! :)

lakberendezés dekoráció dekor dekorálás színharmónia színelmélet gyorstalpaló bútor festés bútor felújítás ízlés segítség
Könnyű túldekorálni! Az erős mintákat/karakteres színeket  mértékkel alkalmazzuk! 
lakberendezés dekoráció dekor dekorálás színharmónia színelmélet gyorstalpaló bútor festés bútor felújítás ízlés segítség
Valahogy így festene a fenti szoba egyensúlyban :)Sokan anyagi okokra hivatkoznak amikor gyűjtögetőket megszégyenítően zsúfolt nippes, rózsás, csipkés, piros-barna-zöld-narancs-kék lakásukban a kockás abroszra tekintenek holott ez nem igaz. A jó ízlést nem pénzen vesszük!  A szerény hajlék is lehet otthonos! El a kacatokkal, nippekkel, zsúfolt szobákkal! Amire nincs szükségünk azt adjuk el , csereberéljük el (sok-sok facebook csoport alakult erre), vagy készítsünk belőlük új kreatív dolgokat! Látogassunk filléres vásárokat / bolhapiacokat! 
 


3.) Stílusok káosza:Igyekezzünk egy stílushoz / hangulatvilághoz / korszakhoz  tartani magunkat. Sose essünk bele a "jaj de hát nekem ez is tetszik, meg az is" csapdájába. Egy szoba csak egyféle legyen,  de még jobb, ha az egész lakás közel azonos hangulatú. Ha erre anyagi korlátok miatt nincs lehetőség akkor is próbáljunk kiegészítőkkel, színekkel egységesíteni a téren! 
extrém példa: neobarokk tölgy tálalót ne állítsunk piros magasfényű szocreál konyhabútor mellé a babapuki barna  "puliszőnyegre" mert az bizony nem szép :)
 

lakberendezés dekoráció dekor dekorálás színharmónia színelmélet gyorstalpaló bútor festés bútor felújítás ízlés segítség
Példa a teljes stíluskáoszra .  Ha anyagilag nem tehetjük meg, hogy egységesítsünk,
fessük át meglévő bútorainkat , kreatívkodjunk egységes kiegészítőket!

Ha like-olod  facebook oldalunkat mindíg frissen kaphatod az ötleteket : https://www.facebook.com/Born-To-DIY/
 

Ha tetszett ez a bejegyzés, kérlek oszd meg másokkal is!
(a lejjebb található megosztás gombok, vagy a jobb oldali panel segítségével :)
Köszönöm és szép napot! <3 

UI: ha hibás linket észlelsz kérlek írd meg nekünk, hogy javíthassuk, köszönöm!

0 Tovább

BornToDIY - Mert kreativitásra születtünk !

A jelszavunk: Csináld magad! ( Do-It-Yourself ) Mindannyian kreativitásra születtünk, egyszóval nincs előtted lehetetlen! Alacsony költségvetésű dekorációk készítése, bútorok átalakítása (bútorfestés), életszépítő kreatív ötletek, lakberendezés, origami leckék és még sok sok kreatív "agymenés" vár itt rád :)

Tetszik az oldal?

Címkefelhő

ötlettár (42),dekoráció (30),kreatív (22),újrahasznosítás (21),papír (20),gyerekeknek (19),fonal (16),ajándék (15),koszorú (14),ötletek (14),karácsony (14),fonál (13),filléres (13),dísz (12),mikulás (12),lakberendezés (12),karácsonyfa (11),horgolás (11),hóember (11),télapó (10),tojás (10),zokni (10),varrás (10),rózsa (9),csillag (9),rénszarvas (9),olcsó (9),origami (9),édesség (9),tavasz (9),textil (9),karácsonyfadísz (9),rudolf (9),virág (8),filc (8),wc papír guriga (8),toboz (8),mécsestartó (8),dekor (8),angyal (7),nyuszi (7),diy (7),befőttes üveg (7),húsvét (6),anyag (6),gömb (6),falevél (6),őszi (6),doboz (6),horgolt (6),fa (6),manó (6),hópehely (6),cserép (6),pompon (6),sütemény (6),buli (6),kreatív ötletek (5),mécses (5),falikép (5),ág (5),kartonpapír (5),egyszerű (5),gomb (5),tök (5),csomagolás (5),váza (5),pillangó (5),nyalóka (5),nyúl (5),gyertya (5),barkácsolás (5),játék (5),ünnep (5),party (5),faág (5),festés (5),halloween (5),tojásfestés (4),fonalkép (4),szalag (4),szív (4),képeslap (4),cukorka (4),természet (4),sablon (4),tulipán (4),karton (4),csokoládé (4),csipesz (4),lego (4),kert (4),szarvas (4),tészta (4),gyors (4),papírhajtogatás (4),étel (4),előétel (4),mézeskalács (4),csoki (4),bagoly (4),függő (4),rönk (4),virágok (4),jelmez (4),bútor felújítás (4),vintage (4),amigurumi (4),nyomtatható (4),színező (4),desszert (4),újságpapír (4),kavics (4),jelmezbál (4),pók (4),ablakdísz (4),tündér (4),farsang (4),csokor (4),álarc (3),őszies (3),felső (3),pókháló (3),szívecske (3),paróka (3),bárány (3),virágtartó (3),hajtogatás (3),masni (3),disney (3),ünnepi dekoráció (3),kosár (3),malac (3),ősz (3),szerelem (3),gyurma (3),dekoráci (3),tároló (3),sütőtök (3),tél (3),szabásminta (3),muffin (3),egér (3),dekorálás (3),szeretet (3),ruha (3),póló (3),ragasztó (3),karácsonyi dekoráció (3),tojástartó (3),gally (3),füzér (3),fonalfestmény (3),keksz (3),angyalka (3),bútor festés (3),só-liszt gyurma (3),villanykörte (3),parafadugó (3),hajtogatott (3),(3),papírmasé (3),szőnyeg (3),narancs (3),advent (2),szalaghímzés (2),szék (2),virsli (2),kanál (2),gyöngyfűzés (2),tábla (2),kesztyű (2),szinező (2),madárijesztő (2),csibe (2),álarcosbál (2),segítség (2),rusztikus (2),virágcsokor (2),jégvarázs (2),sütés (2),kertészkedés (2),gyümölcs (2),csillámpor (2),ujjlenyomat (2),lepke (2),shabby chic (2),róka (2),alkotás (2),ötlet (2),lámpás (2),izzó (2),csináld magad (2),katica (2),cd (2),ajándékdoboz (2),karácsonyfa dísz (2),keresztszemes (2),polc (2),hotdog (2),farönk (2),zsúr (2),zsák (2),csizma (2),hógömb (2),hercegnő (2),haj (2),jégkrém pálcika (2),ujjbáb (2),fém (2),zománcfesték (2),elsa (2),haloween (2),nyomda (2),természetes (2),3D betű (2),ház (2),cica (2),szalvéta (2),póni (2),kép (2),puzzle (2),macska (2),palack (2),mintaív (2),kültéri (2),üdvözlőlap (2),papírtányér (2),tárolás (2),betű (2),pillecukor (2),dinoszaurusz (2),varrott (2),papírfonás (2),csipke (2),hímzés (2),tál (2),emlék (2),képkeret (2),evőeszköz (2),unikornis (2),kupak (2),gyerekzsúr (2),maszkabál (2),konzervdoboz (2),pet palack (2),töklámpás (2),terra kotta (2),rendszerező (2),házikó (2),legó (2),sapka (2),izzósor (2),gyertyatartó (2),kárpitozás (2),sörösüveg (2),törpe (2),szörny (2),bálint nap (2),óvoda (2),szabás (2),üveg (2),iskola (2),húsvéti nyuszi (2),költséghatékony (2),patchwork (2),valentin nap (2),húsvéti tojás (2),színes (2),fali (2),méhecske (1),pitypang (1),lepkeetető (1),körömlakk (1),állatok (1),pillangóetető (1),almarózsa (1),szörnyek (1),hős6os (1),tütü (1),csacsi (1),szamár (1),kerti törpe (1),dinó (1),őzike (1),valentin-nap (1),bálint-nap (1),fürdő (1),koszor (1),pingvin (1),(1),őz (1),boszorkány (1),rabló (1),rablóbandita (1),bankrabló (1),betörő (1),cowboy (1),flamingó (1),pomponúfonal (1),kaktusz (1),frizura (1),pán péter (1),cápa (1),habfürdő (1),színespapír (1),fejpánt (1),fülvédő (1),kötött (1),színek (1),színválasztó (1),fülmelegítő (1),lufi (1),kőfestés (1),jácint (1),katicabogár (1),fűzés (1),csontváz (1),plüss (1),lámpabura (1),kukac (1),otthon (1),polip (1),ültetés (1),szitakötő (1),csillár (1),selyempapír (1),krepp (1),oroszlán (1),madáritató (1),eper (1),strand (1),bögre (1),fotó (1),decoupage (1),szalvétatechnika (1),egyszer (1),kötözés (1),beltéri (1),virágkötészet (1),drót (1),kapszula (1),csengő (1),fakanál (1),transformers (1),erőember (1),dekorgumi (1),pihenés (1),harang (1),papucs (1),kényeztető (1),növény (1),zanótű (1),levél (1),termés (1),csináldmagad (1),géz (1),pinata (1),pizza (1),alma (1),karamellizált (1),párnadoboz (1),kebab (1),fenyő (1),fenyőág (1),tuja (1),házilag (1),grincs (1),saslik (1),gyurmázólap (1),grincsfa (1),csiga (1),esőfelhő (1),piroska (1),katona (1),minyon (1),majom (1),minnie (1),felnőtteknek (1),hamupipőke (1),troll (1),gru (1),tini nindzsa teknőc (1),vattacukor (1),pálcikaember (1),torta (1),istennő (1),görög (1),dino (1),dínó (1),körhinta (1),bombonfa (1),meglepetés (1),farkas (1),ninja (1),nindzsa (1),sütiszörny (1),jetpack (1),nagymama (1),mozdonyvezető (1),rakéta (1),traktor (1),bogyó (1),madár (1),romantikus (1),reggeli (1),papagáj (1),süti (1),babóca (1),pascal (1),cupcake (1),brownie (1),habcsók (1),irodai forgószék (1),párna (1),álomfogó (1),újságtartó (1),makramé (1),manikűr (1),virágos (1),szobanövény (1),álomcsapda (1),gyertyaöntés (1),buborék (1),hajó (1),tenger (1),baymax (1),nyaralás (1),famer (1),üzenőtábla (1),nyár (1),köröm (1),tavasztündér (1),húsvétfa (1),gomba (1),hímes tojás (1),tojásfa (1),szobor (1),hajcsat (1),főtt tojás (1),ajándéktasak (1),kreatív ötletek gyerekeknek (1),báb (1),mandala (1),2016 naptár (1),festmény (1),anyák napja (1),szélforgó (1),húsvéti kreatív ötletek (1), kreatív ötletek gyerekeknek (1),dekorációk (1),tengerpart (1),dinnye (1),gombolyag (1),töktorony (1),könyvlejző (1),konzerv (1),partí (1),kreatívötletek (1),körte (1),puff (1),sün (1),évszak (1),denevér (1),fekete (1),seprű (1),múmia (1),szellem (1),sütemány (1),láda (1),meghívó (1),háziállat (1),kutya (1),fagylalt (1),kagyló (1),csigaház (1),vitorlás (1),spriccelő (1),összejövetel (1),hideg (1),hűsítő (1),vizibomba (1),víz (1),jégkocka (1),játszószőnyeg (1),vízipisztoly (1),nyugágy (1),sátor (1),vízpart (1),szivacs (1),árnyékoló (1),kiegészítő (1),aranyos (1),pulcsi (1),pulóver (1),mókus (1),medál (1),gyerekek (1),műanyag tojás (1),ajtódísz (1),dísztök (1),fakéreg (1),kábelek (1),cipős doboz (1),tálca (1),szappanadagoló (1),alátét (1),létra (1),shabby (1),makk (1),könyv (1),kövek (1),lábnyomok (1),dekoráió (1),függőkert (1),lakásdekoráció (1),pénzérme (1),filter (1),tündérfény (1),tökök (1),fémes (1),sóliszt (1),fahasáb (1),dália (1),barna (1),sárga (1),müzlis (1),müzlis doboz (1),3d betű (1),tejfölös (1),zsírkréta (1),csillagok (1),mappa (1),karckép (1),gyűrűs (1),szülinapi (1),emlékeztető (1),fali polc (1),bicikli (1),tartó (1),pohártartó (1),akasztó (1),lámpa (1),szekrény (1),szélcsengő (1),újság (1),üdítős doboz (1),evőeszköz tartó (1),domborítás (1),alumínium (1),betűk (1),tükör (1),rendszerezés (1),bőrönd (1),öv (1),irodai (1),borosüveg (1),görgős (1),forgószék (1),bőr (1),csajos (1),konyhai dekoráció (1),ablakkeret (1),lakk (1),tapadó alapozó (1),alapozó (1),bútor (1),mestertapasz (1),csiszolás (1),csiszolópapír (1),kopott (1),antik (1),nyelvre (1),automatikus fordítás (1),bemutató (1),magyar (1),fordítás (1),antikolt (1),antikolás (1),bútor átalakítás (1),koptatás (1),harzo t 16 (1),vízbázisú (1),lakkozó henger (1),átfestés (1),átalakítás (1),fóliázott (1),fóliás (1),krémfehér (1),sarokszekrény (1),ízlés (1),koptatott (1),gyorstalpaló (1),színelmélet (1),borntodiy (1),színharmónia (1),google chrome (1),chrome (1),tökfaragás (1),rönkök (1),anyagokból (1),kukorica (1),saját készítésű gyertya (1),faanyag (1),fa maradék (1),anyagmaradék (1),tároló dobozok (1),újrafestve (1),tányéralátét (1),üvegtárgyak (1),gyerekszoba (1),csomagoló papír (1),fahéj (1),kültéri dekoráció (1),falidísz (1),leírás (1),filléres ötletek (1),olcsón (1),ingyenes (1),idegen nyelv (1),böngésző (1),idegen nyelvű (1),kosárfonás (1),pohár (1),hálaadás (1),falevelek (1),faldekoráció (1),stencil (1),termések (1),vászonkép (1),trófea (1),kormány (1),szösztelenítő (1),szőrtelenítő (1),tortapapír (1),henger (1),raklap (1),teknős (1),cukormáz (1),hómebre (1),kulcs (1),kalap (1),téli (1),bombon (1),asztal (1),tányér (1),újaságpapír (1),magyal (1),tini nindzsa tetknőc (1),függönykarika (1),betlehetm (1),vonat (1),szárny (1),figura (1),törp (1),kenyér (1),rönkszelet (1),isten (1),szövés (1),kakó (1),forró csoki (1),műanyag (1),kakaó (1),müzli (1),fenyőfa (1),résnzarvas (1),nyaklánc (1),olaf (1),anna (1),kristály (1),padawan (1),jedi (1),star wars (1),csillagok háborúja (1),ékkő (1),lovacska (1),lego kaland (1),favágó (1),ananász (1),köpeny (1),ragasztószalag (1),bál (1),velencei maszk (1),leia (1),medúza (1),világ (1),szilveszter (1),újév (1),játékszett (1),hagyma (1),hűtő (1),hűtőszekrény (1),kellék (1),kör (1),szépség és a szörnyeteg (1),szabás-varrás (1),szörnyetek (1),belle (1),konfetti (1),maszk (1),laminált (1),robbanós (1),pálcika (1),fagyis pálcika (1),spárga (1),girland (1),maci (1),támla (1),mackó (1),fa golyó (1),égő (1),háló (1),tasak (1),kacatok (1),csokigolyó (1),fényfüzér (1),ajándékkísérő (1),dekoratív (1),huzat (1),korcsolya (1),szalma (1),menta (1),mandarin (1),kártya (1),lampion (1),nyereg (1),madárkenyér (1),klementin (1),ajándék kísérő (1),gyöngy (1),szívószál (1),arany (1),dió (1),fali kép (1),boríték (1),betlehem (1),istálló (1),glitter (1),égősor (1),sajtkrém (1),adventi koszorú (1),eszkimó (1),kartondoboz (1),baba (1),krém (1),adventi kalendárium (1),hangulat (1),szaloncukor (1),kéznyom (1),lábnyom (1),kalendárium (1),textilfesték (1),egérke (1),deszka (1),kötés (1),melegítőpárna (1),hűtőpárna (1),karácsonyi ajándék (1),kanzashi (1),kirakó (1),gyapjú (1),tic-tac (1),nutella (1),anyacsavar (1),léc (1),műanyag palack (1),kirakós (1),ötletgyűjtemény (1),bot (1),szakáll (1)

Kövess minket Facebookon!

Ha Like-olod hivatalos facebook oldalunkat , mindig első kézből értesülhetsz az újdonságokról! :)

Hirdetés

Mindy.hu - kreatív ötletek és dekorációk minden napra!

Ha tetszettek az ötletek, amiket itt találtál látogass el kreatív társhonlapunkra , ahol még több kreatív ötletet találhatsz, mindenféle témában, részletes elkészítési útmutatókkal:

Mindy -  kreatív ötletek és dekorációk minden napra

Csatlakozz a Mindy kreatív közösségéhez!

Már ismered a Mindy-t? Tetszett amit ott találtál? Bátorítsd őket munkájukban egy like-al ( tetszik-kel ) hivatalos oldalukon:


Szeretnéd megmutatni nekünk TE is a kedvenc kreatív ötleteidet? A Mindy saját Facebook csoportjában megoszthatod velünk azt a sok-sok szuper kreatív útmutatót, amit a neten találtál vagy te magad készítettél. Csatlakozz hozzánk és építsük fel közösen Magyarország legnagyobb kreatív ötletgyűjteményét!Kreatív ötletek /dekorációk/lakberendezés-Mindy